Ски хотел в Пампорово

Снежната местност Пампорово се простира във полите на прелестните Родопи на точно 1600 метра надморска височина под връх Снежанка. Разпрострян е на горе-долу 240 км. от София и е някъде на 15 км. от Смолян. Най- слънчевият планински курорт в България слънчев в голяма част от времето през студения сезон е с едни от изрисувани, първокласни ски маршрути тук. Мащабна известност се славят просторните типове богати хотели в Пампорово Това е и тласъка, който да е постоянно навестяван и туризмът да е безкрайно съзрял, като смисъл за това обстоятелство са многото актуални хотели в Пампорово. Пътеките, които притежава, които са общо дълги от 37 км. са съвършени за ски спускания, както от начинаещи, така и от опитни скиори. Поради тази причина има формирани типични пътечки, които са с несходно ниво на напрегнатост.
Пампорово е базиран през 1933 година като названието му също така означава "карван". Местните на възраст човеци говорят, че някога оттук се кръстосвали важни първостепенни улици и затова един имотен земепритежател решил да създаде малки убежища за путуващите през зимата хора през Пампорово. Оттук дошло и названието на китното местенце.Той много бързо подел да се увеличава, докато с сезона не се образувал в магичното разположение за отмора, каквото е днес, но вече натоварен с безброй ски и спа хотели в Пампорово.
Ако сте намислили в близко бъдеще да навестите Пампорово отличен добър подбор, където да гостувате е красивия хотел "Родопска къща", който е построен сред живата заобикаляща среда на знаменитите Родопи. В хотела лукса и тишината са ви обезпечени, а от вас се изисква само да се радвате и да се радвате на времето в курорта. Тук ще има безжичен интернет, щедри и чисти стаи, климатик, ресторант и т.н.
Идвайки това място има определен брой невероятни места, които по каквато и да е причина не бива да отминавате.

0 коментара:


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.