Спа хотели Сандански

Сандански е живописен град в родината ни. Той е разположен в югозападната част на България и все едно като неестествена птичка навестил по красоти наизящна и велика Пирин планина и разгънал своите крила в долината на река Санданска. Градът е разположен на приблизително 160 км. от София и 300 км. от Пловдив.
Основаването на Сандански е магично и тръпнещо. Тези земи са били обитавани още през 2 хил. от н.е. от старо тракийско население, казващо се меди, които изградили и неповторимо убежище в Сандански. Постепенно то начевало да се уголемява и подновява и се изменяло във ценно религиозно средище. С Изминаването на 6 и лицето на 7 век получава наименованието Свети Врач, вследствие сменено дори през 1947 г. на Сандански.
Сандански е широко известен със отличната минерална вода, играеща значително обозначение за направлението на туризма по тези земи, както по общо признание и с достата хотели в Сандански. Лечителната вода ни радва в около 80 разгорещени извора, където затоплянето е неравна, но гони до 80 градуса и гарантирано лекува напрегнати хора,немощ, недъг на мозъка и костите.
Тук разкрива един състоятелен избор на Сандански хотели, вили за туристи, където не пропускайте да се настаните и осигуряващи нееднаквипо тип глезотии, насочили услията си за отличното впечатление на клиентите, като се стреми да угоди и най-претенциозни вкусове.
Прелестно градче да се насладите на вашата почивка е хотел "Анджев Хан", очакващ и на ваше местоположение на туристите има климатик, без почивки обслужване по стаите, интернет, масажно джакузи, паркинг и голяма механа и множество други възможности.
Комплексът е заможен, както на красиви бележитости и публични места с всеобхватно важност, така и на идеални спа хотели. Сандански е знаен с "Свети Врач", който се простира на горе долу 350 декара и твърде често да се разгледат различни дървесни видове като кедри, секвои, чинари, върби и т.н. Сандански е едно прелестно градче за релакс или излет с фамилията.

0 коментара:


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.