Населеното място Златни пясъци е един от магнетичните райони на Балканите и е най-обхватния по нашето крайбрежие. Нахожда се на по-малко от 18 км.на север от голямата Варна и на близо 500 км. от столицата.
Той омайва много туристи, провокирани както от напет курорт, така и от големите блестящи хотели в Златни пясъци. Сред най-верните му гостуващи от други страни годишно си остават жители на Русия, поляци и лица отГермания, дошли в курорта да се насладят на жаркото светило и хубавото местенце.
Златни пясъци съумява да се похвали с някои от най-девствени и особено подсилвани брегове тук. Омагьосващата му крайбрежната ивица заема широчина точно 100 метра и е разточена около 3,5 км, а хотелите в Златни пясъци са повечето от най - богатите на Европа, а събитието очевидно е повод за радост. Освен от пищното море, курортът е заграден и от безгранично живописна растителност, където уникалния кислород и стимулирането са в изобилие, а необятната отмора е пресичана само и само от божествената песен на птичките и ефирния полъх на вятъра.
Той предоставя чудесни способи за практикуване на различни модели занимания като волейбол на плажа, масаж, голф, разходка с жребец, бягане, гмуркане, водно колело, ролери и т.н. За отрочетата на посетителите на интелигентните хотели в Златни пясъци непрекъснато се организират игри и др. За най-малките са изградени и атракции като бънджита, фонтани, и детски картинг.
Алтернативите от места за настаняване в почивния курорт е обхватен, но един от подредените, весели и модерни е хотел "Белвю", който разкрива на клиентите си доста грижи и приветлива стая. Мястото предразполага с безплатен охраняем паркомясто, заведение, различни глезотии, място за тренировки, басейн и т.н. В комплекса има много места за хранене и народни кръчмички, в които да тествате районните гозби и да си оближите пръстите. А на градските бразди са разположени обемист комплекс от капанчета и заведения, където е желателно да се насладите не само когато е сезона!

0 коментара:


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.